top of page
Accountant
Услуги
Сакате да дознаете повеќе? Контактирајте не`

Секогаш достапни за вас. Контактирајте не` преку телефон, E- mail или преку социјалните мрежи.

viber_image_2020-07-31_21-09-21.jpg

СМЕТКОВОДСТВО

Ќе ви помогнеме со комплицираните сметководствени и финансиски извештаи.

УЈП.jpg

ДАНОЦИ

Ќе ви помогнеме во наоѓање на оптимално решение за комплексните даночни прашања.

1.jpg

РЕГИСТРАЦИЈА

Ќе ви помогнеме при регистрирање и отварање на вашата компанија.

pexels-cottonbro-4098369.jpg

БИЗНИС АНАЛИЗА

Ќе ви помогнеме во донесувањето на правилни финансиски одлуки.

Сакате да дознаете повеќе? Контактирајте не`

Секогаш достапни за вас. Контактирајте не` преку телефон, E- mail или преку социјалните мрежи.

bottom of page