top of page
За нас

Уште од 1991 година помагаме на компаниите во Македонија да ја реализираат својата бизнис идеја и успешно да го водат својот бизнис. Во текот на годините имаме работено со многу компании, кои се наоѓаат во различна фаза од нивното постоење. Нашето искуство е со Start up компании, како и со етаблирани брендови.

Нашите клиенти се потпираат на нас и ни веруваат, бидејќи им помагаме во нивното работење и нивниот успех.

Ние сме вашиот доверлив партнер кој ќе ви овозможи  да имате „мирна глава“ и  повеќе време за развој на вашиот бизнис.

Нашата мисија

Young Lawyer

  Ние веруваме дека сметководствената работа е многу повеќе од пливање во бројки и финансиски извештаи. Нашата цел е: клиентот да има увид во „здравјето“ на неговиот бизнис. Нашата мисија е да им помогнеме на компаниите да напредуваат и растат. Тоа го обезбедуваме преку високо квалитетна и навремена услуга, обезбедена од професионалци. Приоритет на нашиот искусен тим е вашиот успех и ви помагнеме со се што ви е потребно за вие да можете да се фокусирате на раст на вашиот бизнис. 

За нашите клиенти не сме само сметководители, туку доверлив партнер.

About Us
Нашиот тим
Avatar 105
Деси, CPA

desi@dimi.mk | Тел: 077 877 996

Avatar 89
Филип, CPA

filip@dimi.mk | Тел: 077 877 996

Avatar 102
Јасмина, CPA

jasmina@dimi.mk | Тел: 077 877 996

Smiley
Нашиот нов колега/колешка
Our Team
Сакате да дознаете повеќе? Контактирајте не`

Секогаш достапни за вас. Контактирајте не` преку телефон, E- mail или преку социјалните мрежи.

bottom of page