top of page
Accountant
Услуги
Dëshironi të dini më shumë? Na kontaktoni

Gjithmonë i disponueshëm  për ju. Na kontaktoni me telefon,e-mail ose rrjete sociale.

viber_image_2020-07-31_21-09-21.jpg

KONTABILITETI

Ne do t'ju ndihmojmë me kontabilitetin dhe pasqyrat financiare të komplikuara.

УЈП.jpg

TAKSAT

Ne do t'ju ndihmojmë të gjeni zgjidhjen optimale për çështje komplekse tatimore.

1.jpg

REGJISTRIM

Ne do t'ju ndihmojmë në regjistrimin dhe hapjen e kompanisë suaj.

pexels-cottonbro-4098369.jpg

KËSHILLA BIZNESI

Ne do t'ju ndihmojmë të merrni vendimet e duhura financiare.

Dëshironi të dini më shumë? Na kontaktoni!

Gjithmonë i disponueshëm  për ju. Na kontaktoni me telefon,E-mail  ose nëpërmjet rrjeteve sociale.

bottom of page