top of page
Rreth Nesh

Që nga viti 1991 ne u ndihmojmë kompanive në Maqedoni që të realizojnë idenë e tyre të biznesit dhe të drejtojnë biznesin e tyre me sukses. Ndër vite kemi punuar me shumë kompani, të cilat janë në faza të ndryshme të ekzistencës së tyre. Përvoja jonë është me kompani fillestare si dhe me marka të njohura.

Klientët tanë mbështeten tek ne dhe na besojnë sepse ne i ndihmojmë në punën dhe suksesin e tyre.

Ne jemi partneri juaj i besuar që do t'ju lejojë të keni një "kokë të qetë" dhe më shumë kohë për të zhvilluar biznesin tuaj.

Misioni yne

Young Lawyer

Ne besojmë se kontabiliteti është shumë më tepër sesa notimi në numra dhe pasqyra financiare. Qëllimi ynë është: Që klienti të ketë njohuri për "shëndetin" e biznesit të tij. Misioni ynë është të ndihmojmë kompanitë që të lulëzojnë dhe të rriten. Ne e ofrojmë këtë nëpërmjet shërbimit me cilësi të lartë dhe në kohë, të ofruar nga profesionistë. Prioriteti i ekipit tonë me përvojë është suksesi juaj dhe ne ju ndihmojmë me gjithçka që ju nevojitet për t'u fokusuar në rritjen e biznesit tuaj.

Për klientët tanë, ne nuk jemi vetëm kontabilistë, por partnerë të besuar.

About Us
Ekipi ynë
Avatar 105
Desi, CPA

desi@dimi.mk | Tel: 077 877 996

Avatar 89
Filip, CPA

filip@dimi.mk | Tel: 077 877 996

Avatar 102
Emilija, CPA

emilija@dimi.mk | Tel: 077 877 996

Smiley
Kolegu ynë i ri
Our Team
Dëshironi të dini më shumë? Na kontaktoni!

Gjithmonë i disponueshëm  për ju. Na kontaktoni me telefon,e-mail ose rrjete sociale.

bottom of page